andre van duin vroeger

Vijf maanden lang hield André (73) zijn situatie geheim voor de buitenwereld om te werken aan zijn herstel. Van Duin werd begin deze maand opgenomen in het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) ziekenhuis in Amsterdam, waar hij werd geopereerd aan darmkanker. Gelukkig werd hij bij thuiskomst goed opgevangen.

Frans en Maarten, twee van zijn beste vrienden, zijn namelijk ingetrokken bij van Duin. Frans laat weten aan Privé wel ieder hun eigen gedeelte te hebben in het grachtenpand. 'Er zijn ook gezellige ruimtes waar we gezellig samenkomen om bijvoorbeeld te eten of te borrelen.'

Article continues after the ad

Privacy

Maar bij elkaar intrekken gebeurde niet zonder daar goed over na te denken. De vrienden zagen namelijk ook wel in dat ze een hoop opgeven. 'Hoe zit het met de privacy? Maar die is dik in orde en het voelt prima. De komende maanden gaan we kijken of dat prettige gevoel blijft.'

Flink ingehakt

Vijf maanden lang hield André zijn situatie geheim voor de buitenwereld om te werken aan zijn herstel. Opgelucht kan hij nu zeggen dat de operatie goed is verlopen en inmiddels weer thuis is. Maar ondanks die positieve berichten heeft de hele situatie er flink ingehakt bij hem.

Alarmbelletje

'Het begon tegen het einde van de zomer. Op het gevaar af dat dit riooljournalistiek wordt: ik stond op van de wc en je kijkt dan wel eens achterom. Daar zag ik een pluimpje bloed en daardoor ging bij mij een alarmbelletje rinkelen. En vervolgens bij mijn huisarts ook. Het kan een poliep zijn, of iets anders onschuldigs, maar hij stuurde me toch door voor verder onderzoek en daarbij werd in de scan een tumor in de dikke darm gezien,' aldus André.

Bron: Privé, Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.