André van Duin is zeventig jaar, maar dat is voor de komiek en presentator geen reden om het wat rustiger aan te gaan doen. Sterker nog: de aanbiedingen stapelen zich op. Omdat André zo geniet van zijn werk en de aandacht die daarmee gepaard gaat, kan hij moeilijk ‘nee’ zeggen tegen alle aanbiedingen die hij nog steeds krijgt. Als hij zijn strenge manager niet had, had hij deze zomer niet eens met echtgenoot Martin op vakantie gekund...

Privéleven

De komende vakantie gebruikt André om eens goed na te denken over wat hij nog wel wil en waar hij voortaan altijd ‘nee’ tegen zal zeggen. ‘Hoe leuk ik mijn werk ook vind, toch vind ik dat het tijd wordt om meer aandacht aan mijn privéleven met Martin te gaan besteden. We hebben nu bijna vijftien jaar een relatie, waarvan we tien jaar zijn getrouwd. We hebben het goed. Martin zal nooit klagen als ik druk ben met mijn werk.  We zijn beiden rustige mensen. We houden van een borrel en lekker eten. We zijn graag thuis. Af en toe maken we een korte stedentrip in Europa, maar de laatste maanden is dat er ook helemaal bij ingeschoten. Dat vind ik jammer. De balans tussen werk en privéleven moet even bijgesteld worden...’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Bewoners: de binnenkort voormalige RTL-topman Erland Galjaard, zijn vrouw Wendy van Dijk, haar zoon Sem en hun dochter Lizzy. Wendy’s moeder Tiny is hun directe buurvrouw; haar woning werd ook door Wendy aangekocht. 

Beschrijving: een hoekgedeelte van een woningcomplex op de 18e-eeuwse buitenplaats Zwaanwijck in Nigtevecht, tussen Weesp en Loenen a/d Vecht, met een tennisbaan en zwembad op het terrein.   

BN’ers in de buurt: tv-icoon Aad van den Heuvel (in een woonboot), voetballer Ron Vlaar, cabaretière Sara Kroos en Story-fotograaf Edwin Smulders; tv-journalist Jort Kelder bewoonde lange tijd een kasteelappartement op Zwaanwijck, evenals wijlen TROS-coryfee Ralph Inbar. 

Dit artikel komt uit editie 08 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Edwin Smulders

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders