André van der Toorn werd in december kankervrij verklaard, maar de presentator is nog dagelijks bezig met de ziekte. "Langzaamaan ben ik uit een onwaarschijnlijk diep dal aan het kruipen", zegt André in een interview met Veronica Magazine.

Duistere periode

Twee maanden geleden zag André het "helemaal niet meer zitten". "Echt, het is de meest duistere periode in mijn leven geweest. Ik was verdrietig, angstig en hondsberoerd. Die chemo's maken alles kapot." Afgelopen zomer werd bij de presentator van Wegmisbruikers lymfeklierkanker geconstateerd, nadat hij met vreselijke rugpijn in het ziekenhuis was beland. André moest direct onder het mes en lag vijf weken in het VU medisch centrum in Amsterdam. "Het was zo veel dat ik echt heel wankel in het leven stond. Maar ik ben een goede overlever. Ik heb mensen meegemaakt met een veel betere prognose die het bijltje erbij neergooiden. Die gingen allemaal kapot."

Non-hodgkin lymfoom

Anderhalve week na de operatie kreeg de 56-jarige presentator de diagnose te horen. "Ik bleek dezelfde tak van kanker te hebben als prins Bernhard jr., dus een beetje koninklijke kanker. Het non-hodgkin lymfoom." Toen André te horen kreeg dat hij kankervrij was, waren niet direct alle zorgen weg. "Je zou denken dat ik op de tafel stond te springen en te dansen, maar zo werkt dat niet. Het is zó groot dat het niet in je hoofd past."

Herstel

Nog elke dag merkt het SBS-gezicht de gevolgen van zijn ziekte. "Mijn geheugen is vrij slecht", noemt André als voorbeeld. Hoewel hij zich "steeds sterker" voelt worden, snapt de presentator dat zijn herstel tijd nodig heeft. "Ik heb een zware operatie en twee zware chemo's gehad. Daar moet je van bijkomen. Dat gaat misschien allemaal een tikkie langzamer dan ik zou willen, maar prima."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders