Sinds een week hebben ze het 'leuk,' beweren André Hazes (25) en Bridget Maasland (45). Maar volgens hardnekkige geruchten speelt er meer. De zanger zou Monique Westenberg al eerder hebben bedrogen met de presentatrice.

André en Bridget zijn hun prille relatie aan het ontdekken. De twee hebben hun romance razendsnel bekend gemaakt, naar eigen zeggen uit respect voor Monique en zodat ze nu samen over straat kunnen. Maar in 'het wereldje' doen al langer verhalen over de zanger en presentatrice de ronde. Vijf jaar geleden zou André Monique al hebben bedrogen met Bridget, schrijft De Telegraaf. 

Article continues after the ad

Bruiloftsslippertje 

De zanger en presentatrice waren destijds uitgenodigd op de bruiloft van Patty Brard en haar Antoine. Volgens insiders waren André en Bridget toen al als magneten tot elkaar aangetrokken, en beleefden zij hun eigen huwelijksnacht. De twee zouden geen enkele moeite hebben gedaan om de gevoelens voor elkaar te verbergen. Ondertussen zat Monique nietsvermoedend thuis. 

'Géén bedrog'

André ontkent dat er al langer iets speelt tussen hem en Bridget. 'Ik ben NIET weg gegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget,' verduidelijkt hij op Instagram. 'Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.