Dat er relatieproblemen zijn met Monique, heeft André Hazes inmiddels toegegeven. Maar over zijn vermeende affaire met Nikkie Plessen houdt hij zijn lippen stijf op elkaar. Toch lijkt hij de flirt nu te bevestigen.

André en Nikkie kennen elkaar al jaren, en volgden elkaar dan ook op Instagram. Maar de zanger lijkt niks meer met de modeontwerpster te maken willen hebben: hij heeft haar inmiddels ontvolgd. André zal zo dus geen foto's en video's van de mooie blondine meer voorbij zien komen. Een opvallende actie van de Hazestelg; als er niks zou spelen tussen de twee, dan is er weinig reden om de ander te ontvolgen. Nikkie volgt de zanger nog wel. 

Intiem moment

De geruchten over de affaire doken in juli op. Tijdens een weekend zouden André en Nikkie zich volledig hebben laten gaan in de Amsterdamse club Palladium. Volgens een ooggetuige ontaardde de stapavond in een intiem moment tussen André en Nikkie, waar iedereen omheen stond! De ooggetuige vertelt Story: ‘Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan...’

Vertrek

Eerder wist Story al te melden dat André wederom vertrokken is bij zijn vriendin Monique en hun zoon André – weg uit hun villa in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam. Op zijn persoonlijke Facebookpagina, die alleen toegankelijk is voor vrienden, noemt hij Vinkeveen als zijn huidige woonplaats, terwijl hij al bijna een jaar in Berkel en Rodenrijs woont. 

Article continues after the ad

Relatieproblemen

Volgens bekenden zou het echt over en uit zijn tussen André en Monique. In RTL Boulevard bevestigde de zanger het nieuws uit Story dat er inderdaad sprake is van relatieproblemen. Toch betekent dat niet dat de liefde over is. 'Wij houden heel veel van elkaar', vervolgt de zanger. 'Het is een goed wijf en iedereen heeft af en toe wat.' De focus ligt nu volledig op hun zoontje.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.