André Hazes heeft maandag tijdens het muziekevent Buma NL de Ticketmaster Award gekregen voor populairste Nederlandstalige artiest van het afgelopen jaar. Hij kreeg de award uit handen van oud-winnaar Marco Borsato.

Verrast

André was verrast door de prijs. Hij was namelijk op het event om samen met Marco Borsato een speech te geven over zijn carrière en passie voor het vak. "Populairste artiest 2016/2017. Nou dank jullie wel!", schrijft hij op Instagram bij een foto waarop hij de award in ontvangst neemt.

Populair

De Ticketmaster Award is gebaseerd op de kaartverkoop. Ook wordt er gekeken naar websitebezoek en naar de zoekopdrachten op de website van Ticketmaster. Begin dit jaar verkocht de 23-jarige zanger twee keer AFAS Live uit en in oktober treedt hij twee keer op in de Rotterdamse Ahoy.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders