André Hazes heeft grote plannen voor de toekomst. Hoewel hij momenteel zelf een succesvolle jonge artiest is, wil de 24-jarige zanger later jong talent gaan coachen. Dat vertelt hij in een gesprek met NU.nl.

André wil ooit jonge artiesten helpen bij hun doorbraak als volkszanger. Daarbij vindt hij het belangrijk dat ze de juiste mensen in de muziekwereld kennen. "Ik wil echt jongens zoals ik zoeken", zegt de zanger in het interview. "Dat ik een labeltje start bij mijn label, met een boekingskantoor eraan vast."

Article continues after the ad

Toekomstplannen

Hazes geeft aan nu nog niet bezig te zijn met het muzieklabel, maar dat het onderdeel is van zijn plannen voor de toekomst. "Als ik eerder de kans had gekregen, was het misschien eerder gebeurd. Er zijn zo veel goede zangers in Nederland. Maar dan missen ze iets, de ervaring of iets anders. Ik wil zo'n jongen op weg helpen, dat hij kan blijven oefenen," aldus de Leef-zanger.

Ahoy

Dit weekend stond de 24-jarige zanger in Ahoy Rotterdam. Dat heeft hij volgens hemzelf voor elkaar gekregen door "te blijven vechten". "Ik heb zo de juiste mensen om mij heen gekregen en bij de juiste mensen getekend. Die hebben mij echt wel geholpen."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: ANP