Het waren feestdagen om nooit meer te vergeten toen Rachel Hazes afgelopen kerst aanschoof voor een diner met onder andere haar zoon André en zijn vriendin Monique. Jarenlang werd er niet met elkaar gesproken en leek een verzoening er niet in te zitten. Maar het gebeurde tóch dankzij Monique. Maar komt er een verzoening tussen André en Roxeanne?

Geen verzoening André en Roxeanne

André sprak niet alleen zijn moeder niet meer, ook zus Roxeanne werd uit het leven verbannen. Dat lijkt de zanger ook graag zo te houden. Althans, de komende tijd. In gesprek met het Vlaamse Dag Allemaal vertelt hij: 'We hebben het allebei hartstikke druk, en ik heb er ook gewoon geen behoefte aan. We hebben elk een groepje mensen om ons heen opgebouwd die onvoorwaardelijk van ons houden en dat hoeft niet per se familie te zijn. Bloed is dikker dan water, zeggen ze.' Maar soms kiest André toch voor water, zo geeft hij toe.

More content below the advertising

Het conflict tussen hem en zijn moeder lijkt inmiddels wél opgelost. Hoewel hij nog steeds niet kwijt wil wát er precies gebeurd is, wil hij wel het volgende zeggen. 'Dat het is goed gekomen, dat telt. We hebben met elkaar afgesproken dat we niet meer naar het verleden gaan kijken, en dat we ons alleen nog op de toekomst richten. En dat zijn we ook aan het doen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders | Bron: AD, Dag Allemaal