André Hazes is bezig met nieuwe muziek. De zanger is op schrijfkamp met onder anderen Snelle en Diggy Dex, deelt Hazes donderdag in zijn Instagram Story. Diggy Dex heeft eerder meegeschreven aan Hazes' grote hit Leef.

'We zijn lekker bezig en we hebben er zin in.' Zowel 'bekende' als 'nieuwe schrijvers' zijn mee op het schrijfkamp, zegt Hazes. In een video is te zien dat in elk geval zo'n twintig mensen mee zijn op het kamp. 'Dus ja we gaan binnenkort weer komen jongens. We gaan weer beginnen.' Wat voor muziek in de maak is en met wie Hazes allemaal aan muziek werkt op het kamp, deelt hij niet.

Muzikale comeback

Hazes (junior) maakt volgend jaar na een periode van rust zijn comeback bij Holland Zingt Hazes. De zanger annuleerde de vorige editie en andere optredens omdat hij een burn-out had. In zijn onlangs verschenen Videoland-documentaire is te zien dat de zanger worstelde met verslavingen en daarvoor hulp had gezocht.

Zorgen om André

Het lijkt vooralsnog goed te gaan met André, al zijn zijn vrienden 'bang dat het binnenkort weer misgaat'. Bram Koning - de (ex-)liedjesschrijver van André Hazes - maakt zich openlijk zorgen over het welzijn van de zanger. Zeven jaar lang vormden Bram Koning, Edwin van Hoevelaak en Marcel Fisser het muzikale team van André.

Article continues after the ad

'Gabbers'

'We waren gabbers', zeggen ze in een reactie aan Shownieuws. Daarom maken de mannen zich zorgen dat André al een tijd niks van zich heeft laten horen. Daarbij komen de geruchten dat de zanger naar een andere producer overstapt. 'Het is zijn goed recht om met iemand anders in zee te gaan, maar práát gewoon over dingen, met z’n vieren', zegt Bram in gesprek met de Privé.

Bron: ANP, Veronica Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.