André Hazes (27) is gisteravond met zijn moeder Rachel (51) teruggekeerd in Nederland. De zanger arriveerde zondagavond op Schiphol na een lange periode van afwezigheid.

Daarmee is nu ook bekend dat André in Alicante verbleef. De zanger wil in de beelden van Shownieuws overduidelijk geen commentaar geven hoe het nu met hem gaat. 'Alsjeblieft effe niet, jongens', horen we hem zeggen.

Tekst gaat verder onder de video's.

 


Article continues after the ad

Zijn moeder Rachel benadrukte vorige week in een statement tegenover Shownieuws dat André een emotionele burn-out heeft. Verder geeft ze aan over alle verhalen die er rondgaan: 'Als er 1 procent van waar is, dan is het veel. Het is echt absolute onzin.'

Verloren

Omdat André zijn vader al op tienjarige leeftijd verloor, wilde hij volgens Hazes de man in huis zijn. 'Toen werd hij op dertienjarige leeftijd ineens bekend als zanger in België en Nederland en kwam hij al heel jong terecht in een heel harde wereld. Dan op 20-jarige leeftijd wordt hij verliefd op een oudere vrouw en op zijn 22e ineens vader.' Hierdoor heeft hij zijn jeugd deels 'overgeslagen'.

Vergrootglas

Heel Nederland heeft volgens de weduwe een mening over de zanger en dat is soms best lastig. 'Alles wat hij doet, ligt onder een vergrootglas en hij kan het nooit voor iedereen goed doen.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.