André Hazes schrikt er zelf van hoeveel er in een jaar tijd is gebeurd in zijn leven. Het was een bewogen tijd waarin hij niet altijd keuzes heeft gemaakt waar hij trots op is. 

The good, the bad and the ugly: de zanger gaat met de billen bloot op zijn nieuwe plaat. 'Ik schrik er zelf ook van hoeveel er is gebeurd. Ik moet het gewoon benoemen zoals het is,' geeft hij toe in een interview met Shownieuws. André is zich er van bewust dat heel Nederland heeft kunnen meegenieten van zijn roerige tijd. 'Dan moet ik ook op de blaren zitten, ook met m'n platen.'

Zoon niet op eerste plek

In de tijd dat de zanger niet meer bij Monique en zoon André woonde, had hij andere prioriteiten. Hij zette zijn zoon niet op de eerste plek, biecht hij op. 'Als ik Dré een dag kon krijgen, dan koos ik voor een andere afspraak.' André was destijds een stuk losbandiger, waarbij lang leve de lol de boventoon voerde. 

Rustiger vaarwater

Na een roerige periode is het leven van André is rustiger vaarwater gekomen. Hij heeft zijn levensstijl omgegooid door gezond te eten en veel te sporten. Maar daarnaast is hij ook bezig om alles in zijn hoofd een plekje te geven, meldt de zanger op Instagram. 'Hierdoor voel ik me elke dag fitter, wordt mijn relatie beter en daardoor voel ik mij gelukkiger en sterker dan ooit.' De zanger beschouwt de opmerking dat hij de laatste tijd anders uit zijn ogen kijkt als het fijnste compliment dat hij kan krijgen. De zanger is actief bezig om zijn leven op orde te krijgen, zowel fysiek als mentaal. 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Bron: Shownieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.