De ontwikkelingen rond het liefdesleven van André Hazes volgen elkaar in duizelingwekkend tempo op. Niet alleen leeft hij met zijn grote liefde Monique op een roze wolk vanwege een mogelijke zwangerschap en zelfs een huwelijk dit jaar, uit de vriendenkring van Bridget bereikt Story het bericht dat André voor háár verlovingsring naar Londen vloog, maar de relatie kort daarop abrupt verbrak. ‘Bridget is totaal geknakt.’

In een interview in Vrouw vertelde Bridget Maasland dat ze er ‘heel verdrietig’ over is dat haar relatie met André Hazes verbroken is. Mild uitgedrukt, laten bezorgde vrienden van de RTL Boulevard-ster aan Story weten: Bridget zou ‘totaal geknakt’ zijn.

Article continues after the ad

Lichte paniek

In Bridgets vriendenkring wordt beweerd dat André veel werk heeft gemaakt van de verlovingsring waarmee hij Bridget tot zijn vrouw wilde maken. De bron: ‘André is er speciaal voor naar Londen gevlogen om bij Tiffany & Co. een ring uit te zoeken. Dat is natuurlijk de meest romantische zaak om zoiets te doen.

De bron: ‘Zoals iedereen inmiddels weet, was hun relatie kort daarop echter inééns voorbij. Toen Bridget hoorde dat André en Monique gelijktijdig op Curaçao zouden zijn, aarzelde ze geen moment en vloog ze André achterna. Ze was lichtelijk in paniek, want ze voelde dat er iets niet klopte. Op Curaçao kwam alles in een sneltreinvaart tot een emotioneel kookpunt en is hun relatie uiteindelijk gecrasht.’

Liefdesbaby

Extra pijnlijk was dat Bridget inmiddels al een liefdesbaby voor zich zag. In het eerder genoemde interview vertelt ze naar aanleiding van berichtgeving in Story over haar bezoek aan een verloskundigenpraktijk, dat ze openstond voor een tweede kind en het er met André over gehad had.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.