Niet iedere bejaarde casanova sprong een gat in de lucht toen hij hoorde dat André Hazes hem zou begeleiden op het pad naar de liefde. "Ik had hem eigenlijk een beetje negatief voorgesteld", biecht Henk op voor de camera van het ANP. "Maar hij is echt een toffe gozer."

Meevallertje

"Hij is niet honderd, maar duizend procent meegevallen", gaat Henk, een van de Golden Boys, verder. In het nieuwe SBS6-programma, vanaf maandagavond op de buis, probeert André zes mannelijke senioren aan de vrouw te helpen. Ook twee andere deelnemers zijn te spreken over Hazes. "Hij is een echte ster en een fijne man", vindt Frans. "Hij zit vol humor en staat je echt bij."

Ludwig merkte dat hij al snel goed kon vinden met de presentator. "Ik heb het geluk gehad dat André Amsterdammer is en ik ook. Wat mentaliteit betreft zaten we op één lijn. Het contact tussen hem en mij was perfect, je hebt toch dezelfde roots."

Lamp

De mannen waren stuk voor stuk op zoek naar gezelschap."Ik ben nu al zo'n tijd alleen en als je 's avonds thuiszit is het niet gezellig", vertelt Henk. "Ik heb al een paar keer tegen de lamp zitten ouwehoeren, maar die geeft geen antwoord."

André laat de oudjes onder meer speeddaten, wat nog niet meeviel. Want welke dames mogen mee op de groepsdate en welke niet? Frans en Ludwig vonden het moeilijk de vrouwen naar huis te sturen. "Ik wist dat sommigen het echt erg vonden", zegt Ludwig. "Maar je moet."

Mazzel

Ook Henk, die net als de anderen nog niet mag verklappen of hij weer vlinders in zijn buik heeft, vond het moeilijk om de knoop door te hakken. "Er zaten veel meer knappe dames bij, maar ik mocht er maar zes nemen. Ik had er wel meer willen nemen." Dat snapt André maar al te goed. "Je hebt zeven dagen per week ja, dus zes is een beetje weinig", grapt de zanger en presentator. "Ik doe het haast iedere dag", biecht Henk op. "Haast op maandag, haast op dinsdag, haast op woensdag, haast op donderdag, ja.."

"We hebben ontzettend gelachen", merkt André op. "Ik heb echt genoten. Ik vond het heel leuk om te maken en denk dat we ook een beetje mazzel hebben gehad met de mensen die mee hebben gedaan. Iedereen was echt wel gewoon heel erg bijzonder. Iedereen was zo anders, echt allemaal unieke stukken."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Bron: ANP 

Vorige week arriveerden André Hazes, zijn grote liefde Monique en hun schattige zoontje André jr. uit pretparadijs Orlando (Florida) op Schiphol, waar ze ondanks de nachtvlucht stralend poseerden voor onze fotograaf.

Dit zou zomaar hun laatste vakantie met z’n drietjes geweest kunnen zijn. Want volgens medium Marion Berndsen, die daarover in Story onthullingen deed, raakt Monique dit jaar zwanger en bevalt ze van een meisje. Zelf zei Monique onlangs nog dat er een aantal reeds bevruchte eitjes wacht in het ziekenhuis, na alle problemen die ze de eerste keer heeft ondervonden om in verwachting te raken. Het is het gelukkige gezin Hazes van harte gegund. Na een relatiedip zijn André en Monique weer veilig geland, bij elkaar. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Nadat Wendy van Dijk en Erland Galjaard in een persbericht naar buiten brachten dat hun huwelijk in zwaar weer verkeert, zong onmiddellijk vanuit alle windrichtingen de naam van personal trainer Robbert Boekema rond. Met zijn sportieve charmes zou hij Wendy het hoofd op hol hebben gebracht. De twee zouden zelfs verliefd op elkaar zijn geworden, zo heet het in de showbizz.

Robbert is in zijn functie van zakenpartner van Wendy in het online fitnessprogramma DISQ vaak in haar gezelschap. Tijdens vergaderingen en promotieactiviteiten zou de vonk tussen de twee zijn overgesprongen, mede omdat de sleet in haar huwelijk zou zijn gekomen. Terwijl Albert Verlinde in zijn tv-programma voor de ware fijnproever 6 Inside met droge ogen zei dat Robbert niet wil reageren op zijn vermeende affaire met Wendy, zat Story al bij hem thuis in Apeldoorn op de koffie. Daar vertelt de sympathieke en hardwerkende Robbert openhartig hoe hij de afgelopen zeven dagen ervaren heeft. ‘Het was een dramatische week, ik vind het erg sneu voor Wendy en Erland,’ begint hij aan de keukentafel te vertellen. ‘Als zoiets gebeurt, is dat nooit leuk. Zeker niet bij mensen die je zo goed kent. Dat dan op televisie wordt verteld dat Wendy een affaire met mij zou hebben... Gelukkig had Erland me al gewaarschuwd dat zoiets kon gaan gebeuren omdat Wendy en ik erg nauw met elkaar samenwerken. Maar laat ik meteen helemaal duidelijk zijn: ik heb géén relatie met Wendy en heb ook géén affaire met haar gehad. Ik ben al twintig jaar dolgelukkig met mijn vrouw Suzanne, met wie ik twee fantastische kinderen heb. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders