Bridget Maasland moest haar geliefde André Hazes de afgelopen tijd heel wat avonden missen. De zanger stond de afgelopen dagen namelijk avond na avond op het podium van de Vrienden van Amstel Live! In Rotterdam Ahoy. En daar kreeg hij gisteravond hoog bezoek. 

Niet alleen Bridget kwam dit weekend namelijk weer een kijkje nemen, ook haar 11-jarige zoon Mees, die ze kreeg uit haar huwelijk met Pepijn Padberg, mocht gisteren mee. Naast dat hij met zijn grote idool rapper Snelle op de foto mocht, zo is te zien op de Instagram Stories van Bridget, gaf de vriend van zijn moeder hem ook gelijk een kijkje backstage. “Hoog bezoek vanavond”, schrijft de 26-jarige zanger bij de foto met Mees.

Article continues after the ad

Aardige stiefvader

Eerder vertelde Mees zelf al op camera wat hij van de nieuwe man in zijn moeders leven vindt. “Ik vind hem aardig”, vertelde hij toen lachend. En dat is niet het enige waaruit blijkt dat Mees de zanger wel kan waarderen. Zo vond hij dat zijn moeder ‘officieel ontslagen’ was, nadat André hem met zijn knutselwerk hielp.

Grote afwezige

Waar zijn eigen zoon, André junior van drie, eerder regelmatig bij zijn vaders concerten aanwezig was, is hij nu de ‘grote’ afwezig. Hij geniet namelijk samen met zijn moeder Monique, met wie André ruim vijf jaar samen was, van een vakantie op een zonnige bestemming.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.