André Hazes trad weer even op. Een levensecht hologram van André heeft namelijk vrijdagavond heel wat bezoekers van Holland zingt Hazes weten te ontroeren in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Lees ook: Achter de schermen bij Holland zingt Hazes

Doodeng

“Kippenvel. Het was doodeng eigenlijk. Echt een heel raar moment. Het is net tovenarij”, vertelt Martijn Fischer, die Hazes speelde in de musical over het leven van de zanger, bij RTL Late Night. “Je ziet zijn kinderen die het geweldig doen en al die artiesten die het echt heel goed kunnen. Maar dan zie je ineens dit. Het hologram heeft zelfs een schaduw.”

Hologram

Martijn vertelt over de totstandkoming van de hologram. “We zijn ervoor naar Parijs geweest. Het is een techniek die hier in Nederland nog niet toegepast is bij een concert. Op mijn lichaam hebben ze geanimeerd. Het is zo levensecht!”

Kippenvel

Chantal Janzen speelde Rachel Hazes in de musical over het leven van de zanger. “Ja, het is echt kippenvel. Ik was toevallig in het gebouw waar Rachel en Roxeanne naar het hologram gingen kijken om te zien hoe het was geworden. Hoe zij dan ook naar binnen gaan... Ze gingen dus kijken naar haar man die er niet meer is en naar haar vader die er niet meer is. Dat moet voor hen echt bizar zijn! Iedereen wil wel dat iemand die er niet meer is voor even terug komt. Dat wensen we allemaal wel”, vertelt Chantal in RTL Late Night.

De artiesten hebben nog drie concerten te gaan. Aanstaande donderdag, vrijdag en zaterdag staan ze weer in de Ziggodome.  

 

Hazes is de basis ✌️#hollandzingthazes #andrehazes #h6 #amsterdam

Een bericht gedeeld door Theodoor (@theodoormusic) op

 

 

 

Wow, the #fireworks #finale of @hollandzingthazes at @ziggodome #amsterdam! Next week: 3 more shows! #hollandzingthazes #hazes #hzh #videooftheday

Een bericht gedeeld door M A U R I C E W I J N E N (@maurice.wijnen) op

Beeld: Peter Smulders, Instagram. Bron: RTL Late Night

Nadat zijn vorige relatie was stukgelopen, werd Martijn Fischer (50) snel verliefd op de 21 jaar jongere Ingeborg Helden. Het was liefde op het eerste gezicht en vorig jaar spraken de twee al over samenwonen. Maar Martijn heeft deze plannen nu overboord gegooid. Wel wil hij graag een kind met haar.

Baby voor Martijn Fischer

Martijn, die op dit moment in de bioscoopfilm Gek van Oranje te zien is, heeft wel een andere grote wens. ‘Ik hoop nog een keer vader te worden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het ouderschap het mooiste is wat je kan overkomen. Met mijn 
ex-vrouw Eva heb
 ik twee zoontjes van elf en veertien jaar. We hebben co-ouderschap en dat gaat heel goed. Om die reden wil ik ook in Utrecht blijven wonen. In de buurt bij mijn kinderen. Aan hen heb ik ook gevraagd of ze het leuk zouden vinden om nog een broertje of zusje te krijgen. Ik was bang dat ze het gek zouden vinden als hun vader nog een keer papa zou worden. Maar zij staan er helemaal achter.’ 

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Ferry Maat vertrekt 
voorgoed uit Nederland! Met zijn vrouw Lenny 
gaat hij op Bonaire wonen. De radio-dj volgt hiermee zijn hart. Maar Ferry heeft 
ook gemengde gevoelens, omdat hij zijn 100-jarige moeder moet achterlaten...

Ferry maakt zich wel zorgen om zijn moeder. ‘Mijn zoon redt zich wel met zijn gezin, maar mijn moeder van 100 laat ik ook achter. Voor haar is het moeilijk dat ik vertrek. Even op de koffie komen gaat straks niet meer. Lenny en ik hebben daarom een recreatiewoning gekocht waar we kunnen verblijven als we in Nederland zijn om onder anderen mijn moeder te bezoeken.’