André Hazes trad weer even op. Een levensecht hologram van André heeft namelijk vrijdagavond heel wat bezoekers van Holland zingt Hazes weten te ontroeren in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Article continues after the ad

Lees ook: Achter de schermen bij Holland zingt Hazes

Doodeng

“Kippenvel. Het was doodeng eigenlijk. Echt een heel raar moment. Het is net tovenarij”, vertelt Martijn Fischer, die Hazes speelde in de musical over het leven van de zanger, bij RTL Late Night. “Je ziet zijn kinderen die het geweldig doen en al die artiesten die het echt heel goed kunnen. Maar dan zie je ineens dit. Het hologram heeft zelfs een schaduw.”

Hologram

Martijn vertelt over de totstandkoming van de hologram. “We zijn ervoor naar Parijs geweest. Het is een techniek die hier in Nederland nog niet toegepast is bij een concert. Op mijn lichaam hebben ze geanimeerd. Het is zo levensecht!”

Kippenvel

Chantal Janzen speelde Rachel Hazes in de musical over het leven van de zanger. “Ja, het is echt kippenvel. Ik was toevallig in het gebouw waar Rachel en Roxeanne naar het hologram gingen kijken om te zien hoe het was geworden. Hoe zij dan ook naar binnen gaan... Ze gingen dus kijken naar haar man die er niet meer is en naar haar vader die er niet meer is. Dat moet voor hen echt bizar zijn! Iedereen wil wel dat iemand die er niet meer is voor even terug komt. Dat wensen we allemaal wel”, vertelt Chantal in RTL Late Night.

De artiesten hebben nog drie concerten te gaan. Aanstaande donderdag, vrijdag en zaterdag staan ze weer in de Ziggodome.  

 

Hazes is de basis ✌️#hollandzingthazes #andrehazes #h6 #amsterdam

Een bericht gedeeld door Theodoor (@theodoormusic) op

 

 

 

Wow, the #fireworks #finale of @hollandzingthazes at @ziggodome #amsterdam! Next week: 3 more shows! #hollandzingthazes #hazes #hzh #videooftheday

Een bericht gedeeld door M A U R I C E W I J N E N (@maurice.wijnen) op

Beeld: Peter Smulders, Instagram. Bron: RTL Late Night