André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen zijn het spuugzat: dat geroddel en gepest door de media moet stoppen. Het management van de zanger reageert nu op alle commotie. 

'Je moet sterk in je schoenen staan om in deze tijd overeind te blijven en als mensen een mening over je hebben. Zeker als je er niet voor gekozen hebt. André zal haar altijd steunen!', aldus de zanger via zijn management. 

Article continues after the ad

Spanje

De wildste geruchten deden de ronde afgelopen week over het vertrek van Sarah naar Spanje. Zo zou ze weer in haar oude patroon zijn vervallen, maar daar blijkt niets van te kloppen. 

Boos op de media

De zanger is daarom woest op diegene die de geruchten de wereld in heeft geholpen. 'Yvonne, ik vind alles prima wat je schrijft. En dat je mij aanpakt moet je lekker zelf weten, maar wat je nu doet kan echt niet', begint hij zijn verhaal.

Anderhalf jaar clean

Hij vervolgt: 'Dat meisje is 1,5 jaar clean en dat is een hele zware tijd voor haar geweest. Hierin ga je echt te ver. Ik vraag je vriendelijk dit eraf te halen en één keer in je leven gewoon gezond verstand te gebruiken.'

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.