Afgelopen zondagochtend rond tien uur verliet André Hazes (25) met een koffer het huis van zijn nieuwe liefde Bridget (45) in het centrum van Amsterdam. Grijnzend leek hij met zijn mobieltje contact te hebben met de taxichauffeur die hem verderop stond op te wachten.

André moest zich om half elf melden bij de Businessclass-balie van de KLM op Schiphol, om met zijn neef en boezemvriend Djarno Hofland in te checken voor vlucht KL641 naar New York, die om half twee vertrok. Het was natuurlijk romantischer geweest als Bridget haar vriend naar de luchthaven had gebracht, maar ze had op dat tijdstip een werkverplichting elders en was al eerder van huis vertrokken.

Article continues after the ad

Bijkomen

André en Djarno – die zelf sinds kort een relatie heeft met de beeldschone Manon Kool, met wie hij de avond tevoren nog dineerde in Amsterdam – zullen in New York even lekker kunnen bijkomen van alle relatieperikelen die ze als trouwe maatjes de afgelopen weken samen doormaakten; zeker nu ze weten dat het met moeder en tante Rachel zo goed gaat.

Beeld: Peter Smulders

Dit verhaal komt uit Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.