De concertenreeks van 'Holland Zingt Hazes' is in volle gang. Afgelopen weekend gingen de optredens van start en stond André op het podium met verschillende zangers en zangeressen van Hollandse bodem. Toch lijkt hij met één collega een wel héél bijzondere klik te hebben.

Hazes zong een prachtig duet met zangeres Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal. Op Instagram deelt de zanger een prachtig kiekje van de twee op het podium. "Heb altijd als ik met deze vrouw op het podium sta een bijzondere klik. Zo fijn dat ze er bij is dit jaar", schrijft hij bij de foto.

Article continues after the ad

Holland Zingt Hazes

Het is de eerste keer dat Miss Montreal deel uitmaakt van 'Holland Zingt Hazes'. Verder staan ook BN'ers Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Samantha Steenwijk, Gerard Joling, Glennis Grace en Danny de Munk op het podium tijdens de achtste editie van 'Holland Zingt Hazes'. Net zoals de voorgaande edities is ook de concertreeks van 2020 helemaal uitverkocht.

Tekst gaat verder onder de foto.

Koek en ei

Tussen André en zijn zus Roxeanne lijkt het weer helemaal koek en ei te zijn. Na hun optredens tijdens 'Holland Zingt Hazes' stonden de twee, apart van elkaar, RTL Boulevard te woord. André was hierbij heel lovend over de muziek van zijn zus. Roxeanne trad op met het liedje ‘Sorry’, dat ze 'samen' met haar vader zong. "Dat vond ik serieus heel mooi", zegt André. "Maar dat vond ik al toen ik het hoorde op Spotify, toen dacht ik al: 'Dat heb je heel goed gedaan.' Je had het natuurlijk ook zwaar kunnen verkloten." Dat André zo positief reageert op haar muziek, vindt Roxeanne heel erg lief, laat ze weten. Ze vertelt daarnaast: "Maar het is ook zijn vader, dus ik snap wel dat dat voor hem ook iets kwetsbaars moet zijn. Het was echt een mooie avond."

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.