André Hazes en Djarno Hofland zitten in dezelfde fase: ze zijn beiden na lange tijd weer verliefd! Toch hebben ze hun kersverse geliefde even achtergelaten in Nederland om er samen even tussenuit te gaan.

Het leven van de zanger ligt onder een vergrootglas na de breuk met Monique Westenberg en zijn nieuwe liefdesgeluk met Bridget Maasland. Hij ontvlucht de mediagekte door te vertrekken naar New York. Met Djarno zet hij, zoals altijd, flink de bloemetjes buiten. Op Instagram is te zien dat de beste vrienden én neven de schaatsen aan hebben getrokken en genieten van room service. 

Article continues after the ad

Liefdesleven

André viel onlangs als een blok voor Bridget. 'Het is positief! Ik ben verliefd, André is verliefd. En we zijn elkaar lekker aan het ontdekken', aldus Bridget in RTL Boulevard. Zij was zeer verbaasd over de mediastorm. 'We doen het allemaal op een nette manier, ik geloof in eerlijkheid. Er werd gedaan alsof we al getrouwd waren, maar dat zijn we nog niet. We daten en kijken of er meer in zit. We vinden elkaar heel erg leuk.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.