Liefhebbers van André Hazes en oliebollen opgelet, want je kunt deze maand de zanger nog ontmoeten. André duikt namelijk de gebakkraam van zwager Mathieu in om de nodige hapjes te verkopen en natuurlijk een praatje te maken.

Het is ieder jaar weer een traditie: even helpt André dan mee in de gebakkraam om oliebollen en ander lekkers te verkopen. Binnenkort staat 'ie er in ieder geval weer! Op 30 december vind je André namelijk tussen 12 en 6 uur achter de bollen en hij nodigt je uit om vooral even langs te komen. 

Lees hier de oproep van André:
 

Beeld: Peter Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP