André Hazes is tijdens zijn relatie met Monique Westenberg niet vreemdgegaan met Bridget Maasland. De zanger, die wederom gelukkig is met de moeder van zijn kind, erkent wel dat hij zich lomp heeft gedragen.

Dat deed Hazes vanmorgen uit de doeken in de Radio 538-show van zijn goede vriend Frank Dane. De BN'er ontkent de hardnekkige geruchten dat hij ontrouw is geweest. Volgens de zanger zou Westenberg hem dan niet meer terugnemen. 'Als ik was vreemdgegaan, was ik er nooit meer ingekomen,' zegt hij in de radioshow. 'Natuurlijk heb ik er thuis wel van langs gekregen, want ik ben natuurlijk wel een botte lul geweest.'

Article continues after the ad

Toilet-affaire op Curacao

Zijn kortstondige relatie met Maasland kwam in februari knetterend ten einde na een vakantie op Curacao, waar ook Westenberg en zoon André junior vakantie aan het vieren waren. Er lekten beelden uit waarop Hazes en Westenberg samen een wc verlieten, wat zou kunnen betekenen dat hij Maasland met zijn ex bedroog. 

'Dat zou ik toch niet op een smerig toilet doen?'

Maar ook dat slippertje ontkent hij. Hun zoontje zou ook in het toilet aanwezig zijn. 'Als ik zou vreemdgaan, zou ik dat toch niet doen op een toilet op Curaçao?' zegt de zanger. 'Als iemand alles smerig vindt, dan ben ik het wel. En dan zou ik iets doen in 55 graden op een smerig toilet?' Hazes noemt de persoon die de beelden heeft gemaakt en gedeeld een 'imbeciel'.

Beeld: Peter Smulders | Bron: RTL Boulevard

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.