Dat het dikke mik is tussen André Hazes (27) en Sarah van Soelen (25), mag duidelijk zijn. Het kersverse stel is net terug van hun eerste liefdesvakantie, ligt goed bij de schoonfamilie én kan hard met elkaar lachen.

De zanger houdt wel van een grapje, en daar ontkomt zijn nieuwe vriendin niet aan. In zijn Instagram Stories neemt hij Sarah op de hak door haar te vergelijken met Adriaan, gespeeld door de 78-jarige Aad van Toor. De influencer draagt een blauwe blouse met ruches die doet denken aan de iconische blouse die Adriaan altijd draagt. 

Soulmate

Andersom maakt Sarah hem ook aan het lachen. In Story vertelt André eindelijk hoe het met Sarah en hem gaat, en hoe de relatie met zijn ex-verloofde Monique is. Bovenal wil hij laten merken dat Sarah voor hem méér is dan een vriendin – ze is voor André een ware soulmate, die hem volop laat lachen maar er óók voor hem is als hij droevig is als vader die thans deels op afstand woont.

Droomwens

Hij vertelt over zijn nieuwe liefde Sarah, die door hem ‘Saar’ wordt genoemd. ‘Ik ben gelukkig en hoop dit gevoel heel lang vast te mogen houden. Maar daar heb ik alle vertrouwen in,’ deelt hij stralend met Story. Een droomwens voor de toekomst, die André en Sarah op Ibiza in gezelschap van Story bezegelden met een even liefdevolle als intieme kus. Een kus die alles zegt... 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders / Instagram Stories

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.