Tegen alle verwachtingen in laat André Hazes (27) sinds deze maand weinig van zich horen. Waar de zanger eerst vrijwel alles van zijn leven op Instagram deelde, bleef het de afgelopen tijd stil. Tot nu.

André deelt na 17 dagen afwezigheid weer iets op Instagram. Geen romantische selfie met Sarah of een filmpje van een repetitie, maar puur werkgerelateerd: hij deelt de speeldata van het komende jaar. 'THE ANDRÉ HAZES BAND IS BACK! 💥❤️', laat de enthousiaste zanger weten.

Article continues after the ad

Vergrootglas

André houdt ervan om zijn leven te etaleren op Instagram. Vrijwel dagelijks deelt hij foto's en video's in zijn feed en Instagram Stories. Doordat zijn turbulente (liefdes)leven sinds zijn breuk met Monique Westenberg onder een vergrootglas ligt, werd hem vaak geadviseerd om een stapje terug te doen in de media. 

Mediapauze

Aan dat advies had hij eerder lak, maar begin juni leek hij daar toch gehoor aan hebben gegeven. Op 4 juni deelde de zanger een foto met Frank Dane, bij wie hij te gast was in de radiouitzending. Daarna bleef het stil. Dat kwam het afgelopen jaar nog niet voor. Ook deelt hij niks via Instagram Stories, terwijl hij normaal de hele dag door foto's en video's uploadt. Zijn vriendin Sarah van Soelen is wel actief op Instagram. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.