De relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland is nog pril, maar heel serieus. De tortelduifjes hebben hun schoonfamilie inmiddels leren kennen, en André is ook al voorgesteld aan een heel belangrijk persoon in Bridgets leven: haar zoon.

De zanger bracht de regenachtige zaterdag door bij zijn kersverse vriendin. Daar sloeg hij aan het knutselen met Bridgets 11-jarige zoontje Mees. De mannen kunnen het erg goed met elkaar kunnen vinden. Zo goed, dat de presentatrice al een beetje overbodig is. 'Mam, je bent nu echt definitief ontslagen,' roept Mees. 'Ik heb daar verder niks over te zeggen, hè?', antwoordt de zanger.

Article continues after the ad

Smoorverliefd

André viel onlangs als een blok voor Bridget. 'Het is positief! Ik ben verliefd, André is verliefd. En we zijn elkaar lekker aan het ontdekken', aldus Bridget in RTL Boulevard. Zij was zeer verbaasd over de mediastorm. 'We doen het allemaal op een nette manier, ik geloof in eerlijkheid. Er werd gedaan alsof we al getrouwd waren, maar dat zijn we nog niet. We daten en kijken of er meer in zit. We vinden elkaar heel erg leuk.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.