André Hazes junior (3) heeft zich van zijn stoerste kant laten zien tijdens de vakantie in het Italiaanse Bellagio. Het jochie sprong van een drie meter hoge duikplank in het water. Moeder Monique Westenberg is apetrots. 

Ondanks dat de meeste leeftijdsgenoten nog niet zelfstandig kunnen zwemmen, is André junior een echte waterrat. Zijn ouders hebben hem al op zwemles gezet en inmiddels is het jochie als een vis in het water. Dat hij ook een echte durfal is, blijkt uit het feit dat hij van een hoge duikplank wilde springen. 

'Held'

Moeder Monique had niet gedacht dat hij er daadwerkelijk van af zou springen. 'Dan denk je toch dat hij als de sodemieter weer er af zou willen zodra hij boven aan komt, maar deze man is met z’n 3 jaar gewoon even 3x van deze meters hoge duikplank het Como meer in gesprongen.' De trotse moeder noemt hem een held.

Onder de indruk

Monique's volgers zijn onder de indruk van haar zoon en zijn lef. 'Serieus niet normaal, wat een held,' reageert Bas Smit. 'Bizar!! Dat hij al zo goed kan zwemmen ook, zonder bandjes! Wow,' schrijft Lieke van Lexmond, die veel bewondering heeft voor André junior. 

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de foto

Broertje of zusje voor André?

Het is geen geheim dat André en Monique dolgraag een tweede kindje willen. Monique heeft eicellen ingevroren, omdat ze lastig op de natuurlijke manier in verwachting kan raken. Aan Privé vertelt Hazes: 'Vlak voor onze breuk hebben we nog geprobeerd om zwanger te raken. Dat is toen mislukt.' Omdat Westenberg al 42 is, begint volgens André de tijd te dringen. 'Het mooie is dat Dré nu ook begint. Laatst begon hij nog tegen ons: ‘Papa, mama, ik zou graag een zusje willen hebben.’ Het is van harte welkom.' De zanger denkt dan ook zeker dat een tweede kindje hen nog gegund zal zijn. 'Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten. We praten er wel al over. De tijd is geschikt.'

Wonderkind

'We hebben nu de benodigde rust in ons leven', concludeert André. 'Ik ben nog nooit zo gezond geweest, geen stress, dus het moet zeker haalbaar zijn. Wat zal er een wonderkind uitkomen…'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.