De breuk met Monique Westenberg is nog vers, maar eenzaam is André Hazes deze kerst zeker niet. De zanger neemt zijn kersverse vriendin Bridget Maasland mee naar het kerstdiner.

De liefde tussen André en Bridget is nog pril, maar ze hebben wel serieuze plannen. De zanger onthult zondagavond zijn kerstplannen aan RTL Boulevard. 'Een dag ga ik naar mijn kind. En een dag met familie,' vertelt hij. 'En dan zal ik ongetwijfeld ook met Bridget zijn.' Het kersverse koppel zal samen bij André's moeder Rachel aanschuiven. 'We weten dat we Tweede Kerstdag gewoon bij mijn moeder vieren. Daar is Bridget bij, ja.' Bridget, die RTL Boulevard die avond presenteert, reageert verrast op de beelden. 'Leuk dat ik nu ook weet wat ik ga doen met deze kerst,' grapt ze. 

Article continues after the ad

Prille liefde

André viel onlangs als een blok voor Bridget. 'Het is positief! Ik ben verliefd, André is verliefd. En we zijn elkaar lekker aan het ontdekken', aldus Bridget in RTL Boulevard. Zij was zeer verbaasd over de mediastorm. 'We doen het allemaal op een nette manier, ik geloof in eerlijkheid. Er werd gedaan alsof we al getrouwd waren, maar dat zijn we nog niet. We daten en kijken of er meer in zit. We vinden elkaar heel erg leuk.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.