Gisteren was het dan zover: het beeld van André Hazes sr. nam plaats in het Amsterdamse wassenbeeldmuseum Madame Tussauds. Een bijzonder moment. Niet alleen voor weduwe Rachel, maar ook voor zijn kinderen. In het bijzonder voor André.

Vader en zoon

De zanger treedt meer en meer in de voetsporen van zijn vader. Niet alleen is hij niet meer weg te denken uit de hitlijsten, ook lukt het hem om grote stadions uit te verkopen. Daarnaast mag hij plaatsnemen in jury's bij talentenjachten en weet hij zowel in Nederland als in België furore te maken in zangshows als Beste Zangers. Kortom: Nederland kan écht niet meer om André, wiens vader tot het cultureel erfgoed hoort, heen. 

Wassen beeld

Extra bijzonder is het nieuws dat niet alleen André sr. sinds afgelopen donderdag in Madame Tussauds te vinden is, maar dat ook André zelf volgende week een wassen beeld in het museum krijgt. 'Volgende week krijg ik mijn eigen wassen beeld en sta ik samen met mijn vader in dezelfde ruimte', laat hij weten. André sr. staat op dit moment in het museum aan de bar, waar naar alle waarschijnlijkheid ook zijn zoon komt te staan. Zo kunnen fans binnenkort met beide André's een biertje drinken. Hoe leuk!

Rachel

Rachel had het afgelopen week erg moeilijk met de introductie van haar man. 'Ik ben echt vol verbazing, omdat alles gewoon klopt. Zijn ogen, zijn neus, zijn oortjes, zijn handen... Het is niet normaal.' Rachel kan het bij het zien van haar man dan ook niet droog houden. 'Ja, het is mooi. Ik ben er blij mee. Ik mis hem ook gewoon nog iedere dag. Ik ben natuurlijk nog iedere dag met hem bezig.'

Article continues after the ad

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.