André Hazes en zijn Monique maken momenteel een roerige tijd door. Volgens bekenden zou het echt over en uit zijn tussen de twee en ook de zanger zelf leek dat nieuws gisteren te bevestigen. De focus op dit moment? Hun zoontje Dré.

Daarom neemt André de kleine man mee naar de bioscoop voor wat een-op-een quality time. Aan de bakken popcorn te zien is hij toch echt even alleen weg met zijn zoontje. 'Eerste keer bioscoop met de grootste. Kijken hoelang hij het volhoudt!🎬😂', schrijft André dan ook. 

More content below the advertising

Bevestigen

Gisteren in RTL Boulevard bevestigde de zanger het nieuws uit Story dat er inderdaad sprake is van relatieproblemen. Toch betekent dat niet dat de liefde over is. 'Wij houden heel veel van elkaar', vervolgt de zanger. 'Het is een goed wijf en iedereen heeft af en toe wat.' De focus ligt nu volledig op hun zoontje.

Overspel

De breuk tussen André en Monique zou alles te maken hebben met de openlijke flirts met Nikkie Plessen. De vriendin van de zanger heeft namelijk eerder in Glossy gezegd het niet te tolereren als haar geliefde vreemd zou gaan. '
We hebben het er weleens over gehad', aldus Monique destijds. 'Ik heb het nooit meegemaakt, maar 
ik denk dat ik hem nooit zal kunnen vergeven, want dan is het respect weg.'

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.