In december deed André Hazes nog het meest romantische aanzoek ooit aan Monique Westenberg, maar nu gaat hij alweer als vrijgezel door het leven. Vorige week maakte Story bekend dat de twee voorgoed uit elkaar zijn. De relatiebreuk is pijnlijk, maar de zanger laat zich niet uit het veld slaan.

Voor de buitenwereld kwam de breuk van André en Monique als donderslag bij heldere hemel. Maar de zanger liet vorige week in meerdere interviews weten dat er al een tijdje scheurtjes waren in de relatie. Tijdens een vakantie op Bonaire barstte de bom en besloot André dat hij definitief niet meer verder wilde met Monique. Sindsdien is het contact moeizaam.

Article continues after the ad

Boodschap

Toch zit André niet bij de pakken neer. Op Instagram Stories deelt hij een boodschap. 'Wanneer je aan jezelf twijfelt hoe ver je kunt komen, herinner jezelf er dan aan hoe ver je al bent gekomen. Bedenk wat je allemaal hebt meegemaakt, alle strijden die je hebt gewonnen en alle angsten die je hebt overwonnen.'

Geen contact

André heeft sinds hij besloot een punt te zetten achter zijn relatie met Monique Westerberg geen contact meer met zijn ex en hun zoontje André junior. 'Het is wel logisch, maar ik hoop dat het niet te lang duurt, want ik wil graag mijn zoon zien', vertelde André. De zanger zei dat hij vooral zijn zoon eerder over de naderende breuk had willen vertellen, maar deed dit niet omdat Monique dat geen goed idee vond.

Nieuwe vlam?

Hazes erkende zich nu samen in een huis met influencer Sarah van Soelen te bevinden. Ze hebben geen relatie, maar de zanger sluit niets uit. Het tweetal kent elkaar van een feestje. Van Soelen vertrok vlak na die ontmoeting naar een afkickkliniek en is volgens Hazes inmiddels anderhalf jaar clean. 'Ik hou van een drankje, ik heb het af en toe moeilijk en dan grijp ik naar de fles. Zij snapt dat heel goed.' Maar hoe zit het nu tussen de twee: is er meer dan alleen vriendschap? 'Het is wel een heel leuk wijf, daarom heb ik ook in mijn Instagrampost gezet dat ik niks uitsluit. Ik weet niet wat de toekomst brengt.' De zanger ontmoette Van Soelen al voordat hij Bridget Maasland ontmoette, de vrouw voor wie hij de vorige keer de moeder van zijn kind verliet.

Beeld: Brunopress/Instagram Stories

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.