André Hazes’ ex-vriendin Monique Westenberg is met hun zoontje André (3) naar het buitenland weggevlucht, vermoedelijk naar het Spaanse Ibiza.

De extreme aandacht voor de romance van André met presentatrice Bridget Maasland – die de genadeklap betekende voor zijn al jaren kwakkelende relatie met Monique – moet de Rotterdamse mogelijk te veel geworden zijn; het zal bijzonder zwaar voor haar zijn om in de landelijke media doorlopend met de verliefdheid van André geconfronteerd te worden.

Article continues after the ad

Naar de zon

Vertrekkende passagiersop Schiphol spotten Monique en kleine André in het horeca- en winkelgebied achter de douane, waar ze nog iets nuttigden voordat ze via de C-pier naar de gate gingen; de Transavia-vlucht naar Ibiza, met een schemavertrektijd van vijf over twaalf ’s middags, vertrok vanaf gate C12 uiteindelijk een halfuurtje later richting het hopelijk zonnige zuiden.

Nieuwe liefde

Kort voor vertrek reageerde Monique op een kolderiek gerucht dat zanger Tino Martin haar nieuwe liefde zou zijn. Op social media liet Monique weten: ‘Ik geloof dat ik ook wat met Tino schijn te hebben, terwijl die gewoon weer fijn met lieve Kim samen is.’ Daarmee bedoelt Monique zijn ex-vriendin Kimberly, bij wie Tino kennelijk weer terug is. Op Schiphol verkeerde Monique overigens in het gezelschap van een goed uitziende man met jonge kinderen. Toen een andere blondine zich bij hen voegde, leek het er echter veel op dat dit de partner van de mysterieuze man betrof.

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 4 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.