Als we Roxeanne Hazes moeten geloven is alles koek en ei tussen haar en broer André. Zo vertelt de zangeres aan RTL Boulevard. 

Het is voor de eerste keer dat Roxeanne echt reageert op de 'roddels' over de bonje met haar broer.

Article continues after the ad

Gezellig

Roxeanne: 'Ik heb helemaal geen ruzie met mijn broertje. Wij gaan superprofessioneel met elkaar om. Het is onderling onwijs gezellig.' Ze doelt hiermee op de opnames van het muziekspektakel Holland Zingt Hazes. Roxeanne komt haar broer dus bijna dagelijks tegen, maar de kou is uit de lucht.

Verhalen

De zangeres wordt een beetje gek van alles wat er allemaal over de vermeende ruzie gezegd en geschreven wordt. 'Iedereen heeft het er ook over. Mensen maken er toch een groter verhaal van dan het is en dat is eigenlijk wat ik erover kan zeggen. We hebben het gewoon hartstikke leuk en gezellig. We zijn hier maar voor één ding en dat is mijn vaders muziek vieren en eren', aldus de Roxeanne. 

Duet met 'die ouwe'

Ook broer André praat voor de camera over zijn zusje, want hij is best wel een beetje trots op haar. Roxeanne zingt tijdens de Hazes-concerten een duet met haar vader. En dat doet veel met André.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het eerste Holland Zingt Hazes concert zit er op. Wat een fantastische avond was dit. Bedankt iedereen die er bij was. Ik heb vandaag voor het eerst ‘Sorry’, het duet met papa gezongen. Wat een bijzondere ervaring en wat een gave reacties. Zoals jullie weten vond ik het heel spannend om dit als duet te doen. Door de bijzondere techniek is het voor mij een heel andere ervaring dan hoe het er uit ziet in de zaal. Hier een fragment van hoe het er uit zag. Gelijk een voorproefje voor iedereen die de komende vier concerten nog naar de Ziggo Dome komt. Ik kan echt niet wachten. Alvast inzingen kan door Sorry te beluisteren via de link in mijn bio. ❤️

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Kippenvel

'Dat nummer van Rox en die ouwe, dat is wel kippenvel. Dat is heel mooi. Het maakt niet uit wat de mensen er van vinden, maar dat je dat als ‘kind van’ kan doen is natuurlijk heel bijzonder. En het is iets wat je de rest van je leven bij je kan dragen', zei de zanger tegen Shownieuws

Beeld: Peter Smulders | Instagram/Vrouw

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.