André Hazes (27) heeft eindelijk zijn zoontje weer in de armen mogen nemen. Na de breuk met zijn ex-verloofde Monique Westenberg (43), zag hij Hazes Junior een paar werken niet meer. De zanger gaf donderdag al aan zijn zoontje graag weer te zien.

Dat de familie Hazes het nieuws domineert deze dagen, is je ongetwijfeld niet ontgaan. André Hazes brak met zijn verloofde Monique, nadat de bom barstte op Bonaire. Nu zijn vader en zoon weer herenigd, zo is te zien op Instagram. 

Article continues after the ad

André en zoon herenigt

In een korte video op Instagram Stories is te zien dat vader en zoon de grootste lol hebben met klei. 'Je moet je eigen piemel kleien', zegt André lachend. Ook de manager van Hazes bevestigt dat de twee elkaar weer hebben gezien. 

Breuk met Monique

Nadat de volkszanger vreemd ging met Bridget Maasland, kwamen hij en Monique toch weer bij elkaar. Ze bekroonden hun liefde met een romantische verloving en zaten een paar maanden op een roze wolk. Toch is hun geluk nu voorgoed voorbij, want de twee zijn definitief uit elkaar. 

Influencer Sarah van Soelen

De Leef-zanger wordt momenteel opgevangen door de familie van Soelen. Hij en influencer Sarah van Soelen vonden elkaar na de breuk met Bridget Maasland. In een onthullend gesprek met Patty Brard in Shownieuws vertelt André hoe de vork in de steel zit: 'We zaten allebei in de slechtste periode van ons leven. Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Sarah is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.'

Opvoeding jonge Dré

In het interview vertelt de zanger ook dat de ruzies tussen hem en Monique zo hoog opliepen dat zijn ex haar verlovingsring weleens in zijn gezicht smeet. André geeft aan dat hij niet wil dat zijn kind opgroeit tussen ruziënde ouders. Ook Monique is het daar volledig mee eens. Zo vertelt ze op Instagram: 'Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.'

Bron: Shownieuws, Instagram | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.