Dat André Hazes vaak schijtlollig is moge duidelijk zijn. De ene na de andere vaak grappige video komt voorbij op Instagram. En nu was het wel weer eens tijd.

Het slachtoffer: 'zijn' Monique.

Article continues after the ad

Koning Dré

Iets wat ze natuurlijk wel gewend is, maar zijn liefje tuint er tóch weer in. 'Schat gefeliciteerd hè, met Dré' roept de zanger vanaf de bank. 'Hoezo?', roept Monique. De grap: kleine Dré is hun koning. De video is hier te zien.

Het gaat goed met de Hazesjes zo vertelde de zanger onlangs in verschillende interviews.  Ja, hij krijgt af en toe nog flink op z'n donder over wat er allemaal gebeurd is in amper honderd dagen Brazes. Maar André mag niet klagen. 

Botte lul

André: 'Thuis gaat het echt top. De sfeer is ook top. Maar ik krijg nog steeds af en toe op mijn flikker, over wat er allemaal is gedaan, want ik ben natuurlijk wel een botte lul geweest in die tijd. We praten nog steeds elke dag over de situatie. Maar ik ben nu heel gelukkig.'

Brazes

In Jinek vertelde de zanger onlangs dat hij bepaalde dingen beter niet had kunnen doen. Hij doelt dan op de foto's van hem en Bridget die schaamteloos aan de hele wereld showde. 

'Ik ben er niet trots op ofzo maar ik denk dat dat de vloek is van mijn achternaam. Ik heb een karakter: als iemand tegen mij zegt je moet het niet doen dan wil ik maar één ding en dat is het wel doen', legde André uit. 

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.