Er zijn de nodige, doorgaans onbeduidende, types in de showbizz die het geluk van André Hazes (27) en zijn nieuwe liefde Sarah (25) moeilijk kunnen aanvaarden. Waar ze de kans krijgen, trekken ze de zanger en zijn vriendin door het slijk. De reden: André mag niet wérkelijk gelukkig zijn.

Dat hij zich eind december tegen beter weten in verloofde met Monique Westenberg (43) en begin maart alsnog zijn ware gevoelens volgde en vertrok bij haar, staat voor veel mensen kennelijk op gelijke hoogte met een ernstig vergrijp.

Monique

Dat het zomaar eens zo zou kunnen zijn dat André het ware geluk gewoonweg niet vond bij de veel oudere Monique, en hij bij Sarah wel volledig zichzelf kan zijn, wil er bij de hardnekkige criticasters niet in. Hun voornaamste argument: het is zo zielig voor Monique. Wat echter vooral zielig voor Monique lijkt te zijn, is het besef dat ze zonder de aanwezigheid van André in haar leven niet meer of minder is dan de moeder van zijn zoontje André (4). An sich al een prachtige levensinvulling, maar duidelijk niet voor Monique – die wil blijven stralen in de showbizz! 

BN'er

André steekt veel energie en warmte in zijn contact met Monique, en dat blijft hij ook doen; ook al zijn ze uit elkaar, de zanger zorgt ervoor dat het haar financieel aan niets ontbreekt. Monique’s gedroomde carrière als BN’er is haar gegund, maar niemand verwacht dat haar populariteit op lange termijn zal beklijven. Dat geeft ook helemaal niets, want ze zal altijd de moeder van kleine Dré blijven. En die rol kan er in de hele wereld maar eentje vertolken! 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.