Volgens de Story-bron is duidelijk te zien in hun realitysoap André Hazes: ik haal alles uit het leven hoe de vlag er in hun relatie werkelijk bijhangt: de twee zouden meer als oudere zus en jongere broer met elkaar omgaan dan als liefdespartners. 

In de tv-soap is inderdaad klip en klaar te zien dat André door Monique nauwelijks serieus genomen wordt. Hoewel geruchten over een crisis tussen André en Monique al langer rondzingen, komt Story’s onthulling van deze week desalniettemin op een ongunstig moment naar buiten: niet alleen in hun realitysoap zijn ze nog een aantal weken als paar te zien, ze spelen daarnaast een centrale rol in een commercial van een Nederlandse energiemaatschappij.

Volgende maand pas

‘Daarom willen André en Monique hun breuk ook nog even stil houden. Het was de bedoeling pas volgende maand het nieuws naar buiten te brengen, om zo de geloofwaardigheid van de realitysoap en reclame niet in gevaar te brengen. Intussen doet Monique op Instagram erg haar best om de schone schijn op te houden. Zo plaatste ze een filmpje waarin ze de schijn wekte zwanger te zijn. Iets wat niet waar is en ze vervolgens zelf ook met klem ontkende. Maar dat zorgde ervoor dat er niet langer over hun relatieproblemen werd gesproken, maar over een tweede kindje.’

Lees het hele verhaal in editie 17. Nu in de winkel.

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.


Beeld: Peter Smulders 

Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP