Volgens de Story-bron is duidelijk te zien in hun realitysoap André Hazes: ik haal alles uit het leven hoe de vlag er in hun relatie werkelijk bijhangt: de twee zouden meer als oudere zus en jongere broer met elkaar omgaan dan als liefdespartners. 

In de tv-soap is inderdaad klip en klaar te zien dat André door Monique nauwelijks serieus genomen wordt. Hoewel geruchten over een crisis tussen André en Monique al langer rondzingen, komt Story’s onthulling van deze week desalniettemin op een ongunstig moment naar buiten: niet alleen in hun realitysoap zijn ze nog een aantal weken als paar te zien, ze spelen daarnaast een centrale rol in een commercial van een Nederlandse energiemaatschappij.

Article continues after the ad

Volgende maand pas

‘Daarom willen André en Monique hun breuk ook nog even stil houden. Het was de bedoeling pas volgende maand het nieuws naar buiten te brengen, om zo de geloofwaardigheid van de realitysoap en reclame niet in gevaar te brengen. Intussen doet Monique op Instagram erg haar best om de schone schijn op te houden. Zo plaatste ze een filmpje waarin ze de schijn wekte zwanger te zijn. Iets wat niet waar is en ze vervolgens zelf ook met klem ontkende. Maar dat zorgde ervoor dat er niet langer over hun relatieproblemen werd gesproken, maar over een tweede kindje.’

Lees het hele verhaal in editie 17. Nu in de winkel.

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: Peter Smulders