Nu André Hazes en Monique weer gelukkig samen zijn, verspillen ze geen moment om samen te kunnen genieten van elkaar en hun zoon André Jr. Het gezin ging dit weekend naar het strand en deelde alle leuke momenten op Instagram.

Gisteren besloot het gezin te vertrekken naar Zandvoort voor een heerlijk dagje aan zee. Monique deelde allerlei zomerse kiekjes van het dagje uitwaaien op haar Instagram-account. Zo zien we de kleine André Hazes Jr. zoeken naar schelpen, van een glijbaan afgaan en lekker schommelen. Kortom: het gezin lijkt het heel goed naar hun zin te hebben. 

Article continues after the ad

Gelukkig gezin

Het is fijn om te zien dat het weer helemaal goed gaat tussen André Hazes en Monique. In april gingen de twee voor een korte tijd uit elkaar, maar al snel kwamen André en Monique tot de conclusie niet zonder elkaar te kunnen en vormden ze weer een stel. Na hun vakantie in Mexico begin mei lijkt het weer helemaal koek en ei te zijn tussen de twee. En eerlijk is eerlijk: daar zijn deze beelden tijdens het dagje strand van dit weekend wel het bewijs van. 

 

B E A C H D A Y ?

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

B E A C H D A Y ?

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram