In het Vlaamste programma 'De slimste mens ter wereld' zien we komend seizoen onder andere André Hazes en Jörgen Raymann verschijnen. Ook Katja Schuurman doet mee aan het programma.

Voorstellen

In het Vlaamse dagblad De Morgen stelt presentator Erik Van Looy alle 34 deelnemers voor.

Article continues after the ad

"Jörgen is een televisie-icoon in Nederland. Hij stemde meteen in toen ik hem vroeg om deel te nemen", zegt Van Looy. "Nederlanders zeggen trouwens sneller ja, heb ik al gemerkt. De Vlaamse Slimste mens is cult geworden bij onze noorderburen. Heel blij dat Jörgen zijn uitgebreide exotische kennis met ons wil delen."

André Hazes brengt een hoop gezelligheid met zich mee, verwacht Van Looy. "Het warme bad dat De slimste mens ter wereld toch altijd is, zal nog warmer, leuker en gezelliger zijn met hem erbij, dat weet ik nu al zeker."

Bruisen

En over Katja Schuurman, van wie haar deelname al langer bekend was, vertelt de presentator: "Ik reken op erg boeiende afleveringen, want ze heeft een uitgesproken mening over ongeveer alles. Ze zal de studio doen bruisen van energie en Vlaanderen bedwelmen met haar charme."

Eerder werd al bekend dat Jeroen van Koningsbrugge, vorig jaar nog kandidaat, komend seizoen een van de 25 juryleden is. Ook Marc-Marie Huijbregts keert als jurylid terug, opnieuw samen met Gert Verhulst.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens ter wereld begint op 14 oktober.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.