André Hazes wil zijn leven compleet anders aanpakken dan zijn ouders. De zanger doet er alles aan om er altijd te zijn voor zijn zoon André.

Lees ook: André Hazes over vader: 'Wat een lul hè?'

Geen drank

'Het vaderschap heeft me aan het denken gezet', aldus André woensdag in het AD. 'Voorheen stapte ik wel eens half zeven mijn bed in, nu ga ik eruit voor die kleine. Het zijn de momenten die me gelukkig maken. Drinken, ik ben ermee gestopt. Ik hou best van een biertje, maar probeer 't nu volledig te laten staan.'

André senior

'Je kunt zeggen wat je wilt, maar als je gedronken hebt, ben je er de volgende dag gewoon niet bij', vervolgt de zanger, die zijn eigen vader André sr. haast nooit zag. 'En ik ben als de dood dat ik iets mis met die kleine. Ik wil het echt anders doen dan mijn vader.'

Rachel

Ook een omgang zoals de huidige moeizame relatie met zijn moeder hoopt André nooit met zijn eigen zoon te hebben. 'Ik kan alleen maar zeggen dat ik hoop dat het bij mij anders gaat. Dat het zo loopt, is niet de bedoeling, nee, maar het is zo gelopen en het is nu het beste voor ons allemaal.' De zanger voegt daaraan toe dat hij niet weet hoe het nu met zijn moeder Rachel is. Ook wil hij geen antwoord geven op de vraag of hij haar en zijn zus Roxeanne mist.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders