Het is bijna zo ver: aanstaande donderdag is de nu al veelbesproken documentaire van André Hazes te zien. Zojuist werd de trailer gedeeld en die laat héle heftige beelden zien. 'Ik schaam me voor mezelf als ik dit zie', aldus Hazes in de trailer.

Verslaafd aan alcohol en drugs

'Tot een jaar geleden heb ik altijd geroepen dat ik niet verslaafd ben.' En dan hebben we nog maar vier seconden van de trailer gezien. We zien heftige beelden waarin de 28-jarige zanger toegeeft grote problemen te hebben met alcohol en drugs. 'Ik heb zoveel gedronken, zoveel drugs gebruikt. Ik dacht: als ik nu niet meer wakker word, vind ik het helemaal prima.'

Aangeslagen dierbaren

André werd veertien maanden lang gevolgd door een cameraploeg en kwam tot inzicht dat hij zichzelf en zijn ‘dierbaren kapot maakt’. Zo zien we een zichtbaar aangeslagen Monique Westenberg, de ex van Hazes en moeder van zijn zoontje. 'Ik zie het gelijk aan hem.' Monique is een belangrijk onderdeel van de documentaireserie. Ook moeder Rachél Hazes is in de trailer te zien.

Perikelen van de familie Hazes

Naast de problemen met alcohol en drugs, zien we ook meer over het overlijden van zijn vader en de invloed die dat had op zijn relatie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Er wordt namelijk behoorlijk met modder gegooid tussen de gezinsleden in de familie Hazes. André heeft eerder al publiekelijk uitgehaald naar zijn zus en de kant van zijn moeder gekozen.

Article continues after the ad

Alle maskers moeten af

Ook zien we dat André voorlopig overal klaar mee is. Hij moet zich op zichzelf focussen en heeft zijn agenda volledig geschrapt. 'Ik wilde wel deze documentaire afmaken, maar onder één voorwaarde: alles en iedereen moet eerlijk zijn. Alle maskers moeten af.'

De vijfdelige docuserie over André Hazes, die exclusief op de streamingdienst van RTL te zien is, gaat een dag eerder in première in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: RTL, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.