André Hazes (27) kan zijn liefdesgeluk niet op: in Sarah van Soelen (25) heeft hij zijn soulmate gevonden. Na hun eerste liefdesvakantie naar het zonovergoten eiland, hebben ze weer een volgende stap gezet. Binnenkort gaat het stel samenwonen.

De zanger is hoteldebotel van Sarah. Hij deelt een lieve selfie met zijn nieuwe vriendin. 'Hey shorty ❤️', schrijft hij bij het kiekje, doelend op de lengte van Sarah. De influencer reageert met een koosnaampje die ze al eerder voor hem gebruikte: 'Hey cookie'.

Article continues after the ad

Samenwonen

Eind vorige maand heeft André Hazes (27) zijn droomappartement gekocht in de Rotterdamse villawijk Hillegersberg, bevestigt een betrouwbare bron aan Story. Al enige tijd was de zanger op zoek naar een eigen stek. Na zijn onverwachte breuk met verloofde Monique Westenberg (43) verliet André de gezamenlijke woning in Berkel en Rodenrijs, en trok hij in bij de familie Van Soelen, de (stief)ouders van zijn toen nog dierbare hartsvriendin Sarah (25), die hem in eerdere moeilijke tijden ook al ter zijde stond.

Romantische kus

Sarah is, zoals Story eerder onthulde, inmiddels ook dé vriendin van de zanger, zoals beiden vorige week in dit weekblad ook fysiek demonstreerden met een romantische kus. Mede omdat André zijn vierjarige zoontje André junior een vaste plek wil geven als hij bij zijn stoere papa langskomt, maakte de zanger werk van zijn huizenjacht. Na diverse woningen bezichtigd te hebben, waaronder een dubbel penthouse in hetzelfde Hillegersberg, vond André in de uiteindelijk aangekochte driekamerflat een droomappartement, dat als extra fijne bijkomstigheid heeft dat het op slechts een paar kilometer afstand ligt van zowel de villa waar zoontje André woont als het ouderlijk huis van Sarah.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.