André Hazes (26) herdacht gisteren op een mooie wijze de oma van zijn vriendin Monique Westenberg (42). Corrie overleed vorig jaar aan de gevolgen van longkanker.

De zanger bracht een eerbetoon aan deze bijzondere vrouw in zijn leven in Nederland staat op tegen kanker. Voordat hij begint met zingen, laat hij een foto van oma Corrie zien. 'Ik sta vanavond hier op, voor de allerliefste vrouw die ooit geleefd heeft, oma Corrie', vertelt André. 

Toch een beetje bij

Hij vervolgt: 'Oma Corrie was de oma van Monique. Zij was er altijd voor mij en zij is vorig jaar helaas overleden aan longkanker. Vanavond is ze er toch een beetje bij.'

Belangrijke vrouw

Oma Corrie overleed eind november op 88-jarige leeftijd. Zowel Monique als André afscheid van deze belangrijke vrouw in hun leven. Samen hebben Corrie de laatste eer bewezen. 'Jouw laatste kerkmis,' schreef Monique destijds op Instagram. Te zien was hoe de kist van Corrie wordt gedragen, en ook de bloemenzee werd in beeld gebracht. De zanger was aanwezig op de uitvaart. 'Was een mooie avond,' reageerde hij op de beelden van Monique.

Article continues after the ad

Bron: De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.