André Hazes ligt aan het infuus. Gelukkig is er niets ernstigs aan de hand. De zanger wil nog even een vitamineboost voor het grote Holland zingt Hazes-concert dit weekend van start gaat. 

Infuus

"Ja, daar liggen we dan, aan het infuus", zegt André in een filmpje op Instagram, "Maar niet zomaar een infuus. Ik krijg alle vitaminen weer toegediend. Het betekent niet dat ik weer slecht mag leven, het is een toevoeging!" De vitamineboost is na een half uurtje binnen. 

Holland zingt Hazes

"Het infuus is natuurlijk voor de Holland zing Hazes-concerten die eraan gaan komen. Ik wil topfit zijn", vertelt de zanger. André sluit zijn vitaminensessie af met een bezoekje aan de zonnebank. "Het is een echte aanrader, jongens!" 

Morgen is het eerste concert van Holland zingt Hazes

 

Vitamine word toegediend voor de @hollandzingthazes shows!💪🏼 Bedankt Dr.Job en @beautymarketrotterdam 😜💋

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes01) op

Beeld: Peter Smulders. Bron: Instagram 

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders

Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering wielerlegende Leontien van Moorsel (47). 

Van wie of wat heb je afkeer?
‘Pestkoppen! Ik heb in 2013 Het Leontienhuis opgericht. Daar worden jonge mensen met een eetstoornis ondersteund. Ik maak er geregeld mee wat een verschrikkelijke invloed pesten op iemands leven kan hebben.’

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Mijn grote, platte neus zou wel iets kleiner mogen. Die heb ik van mijn vader geërfd. Maar tegelijkertijd heeft die neus me ook veel gebracht met wielrennen, want ik kon er meer zuurstof door binnenkrijgen. Dus eigenlijk ben ik goed zo.’

Wat veranderde je leven?
‘Moeder worden. Ik was een egoïstische topsporter. Zette mezelf altijd bovenaan. Maar als je moeder wordt, zet je meteen je kind op nummer één. En zo hoort het ook.’

Lees het hele interview in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders