De grootste fan van André Hazes? Zijn zoontje André junior. Het afgelopen jaar heeft het jochie alleen maar naar muziek van zijn vader en opa geluisterd. En dus was het de hoogste tijd voor Dré om ook het podium te betreden, met zijn vader. 

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Met een vader én opa als muzikant en podiumbeest, kan het bijna niet anders dan dat Dré zich ook als een vis in het water voelt op het podium. De zanger tijdens zijn optreden op de Amsterdamse Zomer naar zijn zoontje toe rende om samen Bloed, Zweet en Tranen te zingen, aarzelde het jochie geen moment. Uit volle borst zong hij het refrein mee. 

Tranen in je ogen

Trotse moeder Monique legde het bijzondere moment vast. 'Sta je dan met tranen in je ogen!', schrijft ze bij de video. 'Het afgelopen jaar wilt Dré in de auto alleen maar papa en opa luisteren en schreeuwt die nummers dan keihard mee. Net als gisteren!' Volgers zijn net zo ontroerd als Monique. 'Zo mooi, kippenvel,' reageert een fan. Anderen moeten ook lachen om het moment ná het duet: 'Dat afvegen van die kus ook.'

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.