Sinds hun relatiebreuk van vorig jaar, weten André en Monique hoe belangrijk het is om tijd in elkaar te investeren. Het stel is er samen tussenuit in het romantische Venetië.

Een oppas voor André junior is geregeld, de zanger en zijn vriendin hebben de komende dagen alle tijd om van elkaar te genieten. Dat doen ze tussen de romantische bootjes en kleine grachtjes in Venetië. Het stel heeft vandaag de toeristische plekken van de Italiaanse stad bezocht - wat natuurlijk ook vastgelegd is. 

Verdrietige dag

Ondanks dat André en Monique met volle teugen genieten van hun trip, is het ook een verdrietige dag. Het is de verjaardag van Monique's stiefmoeder Maria, die eind vorig jaar overleed. De blondine herdenkt haar 'pinda mama' met een prachtige tekst: 'Zal je daar vandaag ook op de tafels staan, met je vinger in de lucht? Zal je daar ook een feestje hebben, met lieve mensen en gezelligheid? Meer aan je denken dan dat ik al doe is bijna onmogelijk, maar vandaag doe ik dat toch wel om jouw geboortedag te herinneren.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders