Vandaag is een sprookjesachtige dag voor kleine André. Het bijna vierjarige zoontje van André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) viert namelijk zijn verjaardag. Dat doet hij met vriendjes en vriendinnetjes in de betoverende wereld van de Efteling. Want zo'n bijzondere leeftijd laten de trotse ouders niet zomaar aan hun voorbijgaan.

Verjaardag kleine André

Ondanks corona krijgt zoontje André nog een spectaculair feestje, namelijk in het attractiepark de Efteling. De zanger deelt op Instagram een foto bij de bekende rode paddenstoelen in de Efteling. Daarop is te zien is dat kleine André het enorm naar zijn zin heeft. Ook Monique deelt een foto van de feestbende bij attractie Langnek.

Sprookjeswereld

Vorig jaar kreeg zoontje André nog een groots helden feestje met taarten, ballonnen en kostuums van onder andere Spiderman. Door corona kon het feest dit jaar iets minder groots gevierd worden maar aan het gespeel op de Instagram Stories van Monique is te zien dat André het ook in de sprookjeswereld naar zijn zin heeft.

Article continues after the ad

Broertje of zusje voor André?

Het is geen geheim dat André en Monique dolgraag een tweede kindje willen. Monique heeft eicellen ingevroren, omdat ze lastig op de natuurlijke manier in verwachting kan raken. Aan Privé vertelt Hazes: 'Vlak voor onze breuk hebben we nog geprobeerd om zwanger te raken. Dat is toen mislukt.' Omdat Westenberg al 42 is, begint volgens André de tijd te dringen. 'Het mooie is dat Dré nu ook begint. Laatst begon hij nog tegen ons: ‘Papa, mama, ik zou graag een zusje willen hebben.’ Het is van harte welkom.' De zanger denkt dan ook zeker dat een tweede kindje hen nog gegund zal zijn. 'Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten. We praten er wel al over. De tijd is geschikt.'

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Verjaardagsfeestje van De Grootste❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

🍄

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.