De coronabesmettingen lopen weer op in Nederland. Terwijl het RIVM mensen nadrukkelijk wijst op de maatregelen, lappen veel mensen die aan hun laars. Zo ook André Hazes en Monique Westenberg.

André en Monique waren gisteravond uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze 'Getekend voor het leven' afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar. En laat dat nu juist níét de bedoeling zijn.

'Respectloos!'

Hoewel André en Monique veel leuke reacties krijgen dat ze er ontspannen en gelukkig uitzien, is er ook kritiek. Sommige fans vinden het jammer dat ze, als invloedrijke BN'ers, niet het goede voorbeeld geven. 'Mooie foto. Jammer van die anderhalve meter...', luidt een reactie. 'Anderhalve meter Monique, zo komen we nooit uit de crisis! Mensen met zoveel volgers als jij een André zouden een voorbeeld moeten zijn', schrijft een ander. Een andere fan noemt het respectloos. 'Slecht voorbeeld en respectloos naar de overbelaste getraumatiseerde verpleegkundigen! Welk restaurant wil dit op zijn geweten hebben.'

Het stel heeft nog niet op de kritiek gereageerd.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.