Andre Hazes en zijn Monique kunnen tóch niet zonder elkaar. Na een relatiebreuk van zes maanden zijn ze weer een stel! De twee hebben elkaar weer gevonden tijdens hun vakantie in Mexico.

Hereniging

André en Monique kondigden onlangs hun relatiebreuk aan, maar een zonvakantie heeft ervoor gezorgd dat ze weer naar elkaar toe zijn gegroeid. 'Soms moeten twee mensen uit elkaar gaan om te beseffen hoezeer ze weer samen moeten komen,' schrijft Monique bij een Instagramfoto waarop ze in elkaars armen liggen. André bedankte gisteren 'de twee sterkste vrouwen in zijn leven' naar aanleiding van Moederdag; zijn moeder Rachel en Monique. 'Blij dat ik jullie beide weer terug in mijn leven heb,' aldus de zanger.

Article continues after the ad

Breuk

'Monique en ik gaan niet lekker', vertelde de 24-jarige André destijds over de breuk in Shownieuws. 'En dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nou eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon teveel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk.'

 

Sometimes, two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders