André Hazes en Monique Westenberg zijn vandaag in het vliegtuig gestapt voor een welverdiend tripje. Na een heftige tijd in hun relatie, is het de hoogste tijd voor wat qualitytime. 

Las Vegas

De ouders hebben baby André ondergebracht bij familie zodat ze optimaal van elkaar kunnen genieten. De twee zijn vertrokken naar Las Vegas, een stad waar ze beide dol op zijn. "Vanavond weer naar onze liefde," schrijft de zanger op Instagram over de bestemming. 

Relatieproblemen

Het stel kan een liefdestrip goed gebruiken. André onthulde onlangs dat hun relatie in zwaar weer zat. "In de weken voor Ahoy ging het echt slecht, ze had me zelfs uit huis gegooid'', vertelt de Hazes-telg tegenover &C. "Ik had ook het punt bereikt waarop ik dacht: prima." Zo ver is het niet gekomen. De twee hebben het weer bijgelegd en de relatie is zelfs sterker dan ooit. 

 

Tijd voor ons!🧔🏼👵🏻

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Heb je gemist... Vanavond weer naar onze liefde😍 @moniquenoell

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Beeld: Edwin Smulders

 "Binnen de grenzen van wat mogelijk is" gaat het goed met Sjoukje Hooymaayer. De 77-jarige actrice kreeg een paar weken geleden te horen dat ze eierstokkanker in een ver gevorderd stadium heeft. "Het is natuurlijk allemaal nogal wat om mee om te gaan", zegt ze maandag in De Telegraaf.

Rotziekte

Hoewel Hooymaayer besloot af te zien van verdere behandeling, stond ze zondagavond weer op het podium in de musical My Fair Lady. "Dit laat ik me door die rotziekte ook niet nog eens afnemen. Nee hoor, ik ga door." De actrice legde haar rol in de musical aanvankelijk neer vanwege haar ziekte, maar gaf anderhalve week geleden in een afscheidsbrief aan het publiek aan toch nog een paar keer te willen spelen.

Plannen

Hooymaayer heeft "nog wat plannetjes". "Volgende maand wil ik ook nog graag een paar keer het toneel op, wanneer we de afsluit hebben in Carré." Daarna wil ze met "het hele gezin" een weekeinde naar Italië. "Inderdaad maar kort, want ik moet me wel wat ontzien en de reis zal best zwaar zijn, maar we gaan er optimaal van genieten. Er komt zoveel liefde op me af, het is echt geweldig."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

De zus van volkszanger Tino Martin is zaterdag overleden. De zanger herdenkt zijn zus Kim van der Valk op sociale media.

Nooit vergeten

"Ook vandaag hield ik je hand vast, eerst warm en later koud, ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en hoe jij in het leven stond", schrijft Tino Martin op Facebook. "Dag mijn zuster op een houtvlot!! We gaan je altijd mooie stralende lach en nog veel meer van je missen."

Liefste vrouw

Eerder deze week noemde de zanger zijn zus ''de sterkste, mooiste en liefste vrouw van onder andere de planeet aarde."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)