André Hazes en Monique Westenberg zijn vandaag in het vliegtuig gestapt voor een welverdiend tripje. Na een heftige tijd in hun relatie, is het de hoogste tijd voor wat qualitytime. 

Las Vegas

De ouders hebben baby André ondergebracht bij familie zodat ze optimaal van elkaar kunnen genieten. De twee zijn vertrokken naar Las Vegas, een stad waar ze beide dol op zijn. "Vanavond weer naar onze liefde," schrijft de zanger op Instagram over de bestemming. 

Relatieproblemen

Het stel kan een liefdestrip goed gebruiken. André onthulde onlangs dat hun relatie in zwaar weer zat. "In de weken voor Ahoy ging het echt slecht, ze had me zelfs uit huis gegooid'', vertelt de Hazes-telg tegenover &C. "Ik had ook het punt bereikt waarop ik dacht: prima." Zo ver is het niet gekomen. De twee hebben het weer bijgelegd en de relatie is zelfs sterker dan ooit. 

 

Tijd voor ons!🧔🏼👵🏻

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Heb je gemist... Vanavond weer naar onze liefde😍 @moniquenoell

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Beeld: Edwin Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders