Dat André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) elkaar weer helemaal gevonden hebben, blijkt wel uit de verliefde vakantiekiekjes die het stel deelt. Gisteravond plaatste Monique wederom een foto op haar Instagram-account, maar dit keer schreef ze er een uitdagende tekst onder. 

'Vlinders in mijn buik'

Dat Monique tot over haar oren verliefd is, moge duidelijk zijn. Zo deelt ze op haar Instagram wat er door haar heen gaat als vriend André haar bij haar billen pakt én zoent. "Ik krijg vlinders in mijn buik als je mij bij mijn billen pakt en me kust", schrijft ze onder haar post. Haar volgers laten massaal weten hoe leuk ze het vinden. "Hopelijk blijft dat voor altijd" en "Dat is het beste gevoel ooit", luiden de reacties. 

Article continues after the ad

Hilarische reactie

Een uitdagende tekst, waar André natuurlijk op moest reageren. Uiteraard deed hij dit wel op hilarische wijze. "Ik krijg vlinders in mijn buik als jij mijn billen kust en mij pakt", schrijft André onder de post van zijn Monique. Fans vinden het fantastisch en merken dat de twee opnieuw als een blok voor elkaar zijn gevallen.

Vakantiekiekje 

Op dit moment geniet het stel van een vakantie in Zürich met hun zoontje André junior en een bevriend gezin. Dat de liefde er echt van af spat, was vorige week al te zien. Zo plaatste Monique een intiem kiekje waarop te zien is dat zij haar hand in de achterzak van André steekt. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I get butterflies when you grab my ass and kiss me 🌶

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Bron: Shownieuws, Instagram | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.