André Hazes en Monique Westenberg grijpen de Paasdagen aan om terug te blikken op mooie momenten samen. De zanger deelt een kiekje uit een bijzondere periode, toen het geluk hen alleen maar toelachte.

Een stralende en dolverliefde André en Monique, voor het beroemde kasteel in Disneyland Parijs. Het kiekje is vier jaar geleden genomen, toen Monique zwanger was van hun zoon André junior. 'Throwback naar 4 jaar geleden. Kleine monster nog in mama’s buik,' schrijft hij bij de foto. Het stel kijkt met weemoed terug op die tijd. 'Heimwee!' reageert Monique.

Article continues after the ad

Coronacrisis

Het beroemde koppel, dat sinds februari weer bij elkaar is, brengt veel tijd samen door in de coronacrisis. De zanger vermoedt zelfs dat ze besmet zijn geraakt. 'Ergens iets in mij zegt dat ik het al heb gehad.' Hazes is een tijd ziek geweest en was daarbij ook verkouden en had hoofdpijn. 'Eigenlijk alle symptomen die er waren, dus ik denk dat ik het heb gehad. Moon (Monique, red.) en ik, allebei hadden we symptomen. En Moon had een beetje vocht achter de longen.'

Niet getest

Zijn vermoedens zijn extra sterk omdat mensen om hem heen die wél getest zijn, het ook hebben gehad. 'Dus eigenlijk ben er ik ergens gewoon wel zeker van', sluit de Hazes-telg af. Echt zeker weten doet de zanger het natuurlijk niet, omdat het nooit officieel geconstateerd is.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.